Despre noi

Despre noi

Salut, eu sunt Adrian
În urmă cu 15 ani un bun prieten de-al meu, mi-a pus în mână un aparat foto și mi-a dat câteva sfaturi legate de compoziție și  încadrare.
Totul a început din pasiunea de a imortaliza momente unice din viața oamenilor, momente care și pe mine mă faceau fericit. Această pasiune continuă și în momentul de față iar împreună cu Simona, Lucian și Ramona formăm o echipa care vă aduce aceste mici bucurii din viața dumneavostră.Suntem tineri, dar nu la început de drum, suntem ambiţioşi dar nu perfecţi, însă ne place ceea ce facem, pasiunea noastră pentru frumos v-a face posibilul ca acele clipe de vis să rămână proaspete în amintirea voastră.
Încercăm ca prin creativitate să transpunem puritatea dragostei în fotografiile și videoclipurile create.
Suntem cei care imortalizăm frumusețea, delicatețea și prospețimea acestor momente, cei care vă asigură că pasiunea, discreția, determinarea și seriozitatea noastră vor fi avantajele unei colaborări finalizate în rezultatele așteptate de dumneavoastră.
Avem o experienţă de peste 10 ani, realizăm fotografii şi filmări pentru a fi revăzute cu emoţii, dar şi pentru a fi retrăite.Există cel puţin 2 evenimente deosebite în viaţa fiecărui om: botezul, ce reprezintă legământul cu Dumnezeu şi nunta, fiind legământul dragostei.

Orice eveniment care este important pentru voi, ne stârneşte şi nouă interesul. Tu nu trebuie decât să trăieşti clipa, de restul ne ocupăm noi.

Începând cu anul 2016 Fotovideosound devine Spoke film&photography